marți, 20 septembrie 2011

Bariera perimetrala

Bariera foto de exterior - Bariera fotoelectrica proiectata pentru protejarea perimetrala al imobilelor - Bariera cu doua fascicole ce se pot monta atat in interior cat . Protectie perimetrala bariere exterior infrarosu microunde detectori sistem alarma antiefractie efractie instalare bucuresti pret online.

Sistemele de protectie perimetrala asigura limitarea accesului neautorizat intr-o. Set bariera infrarosu pentru paza perimetrala cu raze IR, dimensiune x x h. Bariere pentru alarma perimetrala, senzori de miscare pentru protectie perimetru.


Protectie casa si terenuri private, alarma rezidentiala.

Barierele infra de exterior asigura protectia perimetrala la intruziune neautorizata a incaperilor, cladirilor sau imprejmuirilor. Barierele IR de ultimă generaţie permit discriminarea între un intrus uman şi animale care pătrund accidental în zona .

Bariera activa in infrarosu proiectata pentru a oferii o protectie perimetrala la nivelul usilor de acces, ferestrelor, usile de garaj, vitrinelor de magazine. Securitatea Perimetrala este deosebit de importanta in protejarea obiectivelor de mare amploare. Aceasta este cea mai importanta bariera importiva efractiei, . Funcţiile sistemului de detecţie perimetrală sunt:.


CM-NR 30T Bariera IR de exterior, dual beam, 30m exterior, 60m interior, . Protectie Perimetrala pentru Locuinte si Companii prin Detectori de Miscare Exteriori si Bariere Exterioare de tip Perdea cu Raze Infrarosii Sincronizate. Ca parte a sistemului integrat de securitate fizica, Magnum proiecteaza si implementeaza unele dintre cele mai performante solutii de detectie perimetrala. Bariere Fotoelectrice - Atunci cand se doreste securizarea perimetrala (a unei curti, gradini, etc.) se folosesc barierele fotoelectrice, si anume cate un set pentru . CONFIGURATOR PRET; DESCRIERE; COMPONENTELE SISTEME DE PROTECTIE PERIMETRALA; SERVICE .