vineri, 30 septembrie 2011

Stofe de mobila

Bine ati vanit la magazinul de tesaturi GADD COM,locul care va ofera o varietate minunata de materiale jacqardamask,catifele opulente,printuri ,o gama larga . Unicul producator de stofa de mobila din Romania, SC Dekoratex SRL produce si comercializeaza o gama larga de materiale textile, imitatii piele, etc. Colectiile cuprind peste 5de modele de stofa tapiterie mobila, canapele stil clasic .

Importam si comercializam materiale pentru tapiterie. Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala. Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site.


De la stofe, plușuri, materiale similare catifelei la imitație de blană, piele.

Black Friday pentru mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni. Magazin online saltele si materiale tapiterie in Timisoara.


Reduceri stofe ignifuge, saltele ortopedice, saltele Memory, saltele Permaflex si Tempur. Va prezentam in continuare Nuantele si Grupele de Stofa din care se pot produce. Stofe de mobila pentru tapitarea sau retapitarea de : Canapele si coltare . Stofa tapiterie de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Oferte de la SC TEX LINE SRL si alte firme. Mai gasiti stofe tapiterie si piele ecologica. SC Dekoratex SRL - Gheorgheni, produce stofa pentru mobila de tapitare.

Mystic Eurimpex textile, stofa mobila, vatelina, tesaturi, Agatex, Ziegler. Magazin online cu piele ecologica, vinilin, imitatie de piele, piele, piele sintetica, utilaj tocat burete, stofa tapiterie, tuning auto, piele sintetica, piele pt. Ce materiale doriti sa aducem pentru aceasta toamna?


Dantela Stofa Brocart Blanita. Rezultate pentru Stofe Mobila în Bucureşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Bucureşti care oferă Stofe . Catalog de stofe import pentru canapele extensibile si fotolii, coltare.


Stofa Tapiterie va ofera cele mai bune materiale textile din Romania, showroom pe Str.