marți, 6 septembrie 2011

Culturi profitabile in sere

Culturi profitabile în sere și solarii: Roșiile cherry. Principalul motiv pentru care roșiile cherry i-au venit prima dată în minte legumicultorului din . Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafețe mici rămân și în 20cele de nișă.

Pentru cei care dețin un teren mic, de un hectar, două . Verbina (Verbena officinalis), denumită și ”iarba sacră” de către persani, egipteni și romani, este una din cele mai vechi plante . Cele mai profitabile plantații agricole în 20rămân culturile de nișă și fructele care se mențin cele mai rentabile afaceri pe suprafețe mici . Vârsta nu este un impediment pentru oamenii hotărâţi să-şi creeze ei înşişi succesul viaţă.

Este cazul lui Veaceslav Steopa, de de ani, din . Dacă te orientezi către alte culturi pentru care cererea nu este foarte mare dar. Cum să câștigi o mică avere la hectar: cele mai exotice culturi agricole din România.


Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele . Investitia intr-un solar desfasurat pe 1. In sere puteti merge pe ideea plantarii unor rasaduri viguroase de plante cerute de piata.