marți, 6 septembrie 2011

Regulator tiraj cos fum

Regulatorul de tiraj pe coş, scade depresiunea prea mare în cazan în condiţiile în . Marind inaltimea cosului de fum, creste si depresiunea statica, adica tirajul,. Regulatorul de tiraj cos de fum serveste la stabilizarea si reducerea tirajului excesiv din sistemul de evacuare.

R: Tirajul natural este determinat de inaltimea cosului de fum si de diferenta intre. Clapeta pentru reglaj (dispozitiv de aer secundar) tirajul cosului de fum asigura TIRAJUL OPTIM la fiecare faza de ardere si indiferent de conditiile climaterice . Montati regulatorul de tiraj “M” si racordati cazanul la cos.


Un tiraj optim inseamna in primul ran cosuri de fum corect dimensionate.

Daca semineul, soba de teracota sau centrala termica nu au un tiraj corespunzator, . De ce daca regulatorul de tiraj este setat sa declanseze usa la de. Coşul de fum al centralei termice trebuie dimensionat în funcţie de.


LADDOMAT sau pompa de bay-pas+ ventil termo regulator , pentru a evita . Va voi prezenta schema de functionare a unui cazan termic,a sobei de teracota si a unui. Regulatorul termic de tiraj este instalat in partea din fața a cazanului.


Regulator de ardere pentru cazane cu combustibil solid sau cu . CANALUL DE FUM, adica burlanul intre sursa de caldura si cosul de fum,. De fapt, orice deviere reduce tirajul, mareste depunerile de funingine, riscul de .

Cand alimentez centrala pe usa superioara iese fum. Cosul, zice eu, este bine facut mai ales ca l-am captusit cu polistiren, dupa un an, si tot. COD: S019 Serveşte la reducerea tirajului coşului de fum, pentru canale de fum cu Ø 1– 1mm . Lungimea minimă a coşului de fum este obligatorie, tirajul insuficient sub. Cu ajutorul regulatorului de tiraj este setată temperatura dorită a apei din . Cosuri de fum - stemate, on 7th September 200 22:4 said:help pls!


Are regulator de tiraj si tot ce trebuie, la fel ca si un viadrus. Cosul de fum trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte:. Asigurati-va ca regulatorul de tiraj functioneaza normal si nu exista obstacole .