miercuri, 21 septembrie 2011

Vopsea lemn exterior

Preturi pentru VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL de la lei. Vopsea lucioasa Pitura gri deschis V538pentru interior si exterior 0. Materialul tau preferat este lemnul si vrei sa-ti pastrezi stilul ales pentru locuinta sau gradina ta ?

Protecţia lemnului - Lazururi - Vopsele pentru lemn - Helios. Lazură pentru lemn diluabilă cu apă, puternic pigmentată, destinată suprafeţelor exterioare.


Datorită nuanţelor speciale de gri se obţine un aspect de lemn . P) Cum să protejați lemnul din exterior, cu o tehnologie inovatoare.

Danemarca a fost înființata prima fabrica de vopsele pentru lemn. In Germania si France lemnul de exterior e gata tratat si la ani se mai reînnoiește tratamentul. Produsele din lemn sunt foarte sensibile la mediu exterior.


Tot lemnul, nou sau vopsit, necesită tratament contra razelor UV, a umidită ii, a insectelor, . Aici gasesti o gama variata de vopsea pentru lemn, vopsea metal, grund pentru lemn, grund metal, vopsea de exterior termorezistenta, vopsele acrilice si tot ce . Destinaţie: lăcuirea de protecţie a suprafeţelor din lemn exterioare şi interioareCuloare: incolor. Caracteristici Lac pentru lemn Savana 2-in-Garduri si Cabane.


Cum trebuie protejat de intemperii lemnul expus la exterior? Avem peste 8produse in categoria Vopsele cu preturi de la 5.

Datorită tehnologiei inovatoare, lacurile savana cu Teflon asigură performanţe unice şi pot fi folosite atât pentru suprafeţele din lemn aflate la interior, cât şi . Protecţia lemnului poate fi un lucru greu de realizat, dar dacă urmezi paşii ceruti. Grundul şi vopseaua de bună calitate, pentru exterior, previn . Vopsele ecologice, produse tratament lemn, tadelakt.


Lazură de lemn -ulei incolor-, KREIDEZEIT. Lac protector extra KOBER pentru lemn este un produs pe baza de solventi pentru protectia.


FABRYO Lac pentru lemn Savana cu Teflon Exterior si Interior 5L. Lacuri pt lemn, metal, piatra; Baituri pt lemn.