marți, 27 septembrie 2011

Jumbo ploiesti

Jumbo este un retail grec de jucarii si articole pentru casa la oferte si reduceri. Jumbo Bucuresti - retailer de jucării şi decoraţiuni interioare.

Descoperire spectaculoasă lângă magazinul Jumbo din Ploiești. Plati Securizate prin: Suntem prezenti pe: Horus-Center.


Magazinul JUMBO Ploiesti a fost deschis vineri, iunie 201 in locul fostului magazin OBI, dupa Pod Inalt (fabrica Bergenbier si Coca-Cola).

Magazinul Jumbo a deschis astazi, iunie 201 usile celui mai mare. Daca doriti sa returnati un produs la JUMBO Ploiesti, cum procedati? Catalog JUMBO Online - Reduceri si Promotii 2015.


Jumbo, recent deschis în Ploiești, în locul . Compara preturile la Jucarii Jumbo in sute de magazine. Cele mai bune oferte si promotii la Jucarii Lego, Revell, Bullyland pe ShopMania.


Acceseaza site-ul JUMBO Inscrie-te pentru a primi noile promoṭii CeCumpӑr Jumbo.

O prietena mi-a zis ca la Jumbo, e scump,ca fara 1de euro nu ai ce cauta acolo. Jumbo, cel mai mare retailer grec de jucării şi produse pentru casă, a deschis.


Jumbo, cel mai mare retailer grec de jucării şi produse pentru casă, a inaugurat cel de-al şaselea magazin din România, la Ploieşti. Retailerul grec de jucării Jumbo va deschide în acest an trei magazine în România, la Ara Ploieşti şi Piteşti, şi va ajunge astfel la o reţea de . Jumbo a intrat pe piata romaneasca in 20dupa ce a deschis primul magazin la Timisoara.


Jumbo mai are magazine in Oradea, Arad si Ploiesti. Un cititor ne-a sesizat pe adresa redacției o experiență neplăcută pe care a avut-o la magazinul Jumbo din Ploiești. Nesimtire magazin JUMBO - Am fost pana acum de doua ori la magazinul JUMBO,cel de jucarii care e in loc la OBI Berceni si sincer mi-a.


Cel mai probabil, Jumbo Ploiesti va fi deschis de Craciun. Jumbo este cel mai mare magazin de jucării şi decoraţiuni interioare din Grecia. Jumbo va deschide magazine în Ara Oradea, Piteşti şi Ploieşti, retailerul grec de jucării începând procesul de angajare de manageri de .