vineri, 23 septembrie 2011

Dibluri beton dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CONEXPANDURI SI DIBLURI METALICE. La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria DIBLURI.


DIBLU NYLON+SURUB 6x1pg=buc 011la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Diblu cu surub cui percutie 6xmm (1buc) la cel mai bun pret acum la Dedeman. Se foloseste la fixarea profilelor UD si UW in pereti de caramida si beton.


DIBLU NYLON+SURUB 8x1pg=buc 011la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DIBLURI. Diblu cu surub cui percutie 6x(1buc) la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Dibluri termoizolatii.


DIBLU NYLON+SURUB 10X264102B102la cel mai bun pret acum la Dedeman. DIBLU NYLON+SURUB 6x1pg=buc 011la cel mai bun pret acum la Dedeman. Inlocuiesc ancorele traditionale mecanice sau pe baza de dibluri; Rapide si .

DIBLU METALIC CAVITATI HM 6X80S 623la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CONEXPANDURI . Plasa, Coltari, Dibluri pentru polistiren.


Diblurile metalice cu camasa metalica sunt utilizabile in diverse materiale suport, motiv pentru care pot fi folosite intr-o multime de aplicatii. Se utilizează pentru beton şi pentru zidărie. Pentru zidărie cu goluri sau BCA sunt recomandate diblurile .