joi, 8 septembrie 2011

Balamale cu dubla deschidere

Producatori, distribuitori, furnizori - Balamale usi si porti, Balama Batanta. Cod produs: h6430Producator: Build X-ELL Permite deschiderea usilor sau a . Balamale dubla deschidere , sant in stare perfecta de functionare , urmariti anunturile postate , multumesc.

Unelte - Scule - Feronerie - Anunturi gratuite - balamale. Echipare usi aluminiu cu balamale aplicate Mechanica: reglaj pe directii. Balamale pentru porti metalice de calitate foarte ridicata.


Balamale porti metalice a caror tensiune de.

Cu un design captivant, sunt esențiale în orice concept arhitectural bazat pe îmbinarea sticlei, pentru a ajuta la ridicarea unei cladiri inundate de lumină. Balamalele de uși cu dublă acțiune DORMA Tensor oferă un confort deosebit. Deschiderea și închiderea fără efort a ușilor batante; Revenirea excelentă . Sistem de balama termopan pentru deschidere simpla. Balamale: - normale, aplicate cu montaj rapid;. Sistemul de deschidere oscilobatanta se mai numeste si dubla.


Modelul este proiectat si executat in intregime de compania Savio SpA - din Italia, sistemul de dubla deschidere cu balamale ascunse in falt - in . Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Balamale, balamale basculante, glisiere. Desi pare o piesa obisnuita, o balama termopan PVC are o deosebita.


Capac Maner Foarfeca Deschidere Plan Paralel vezi pag.