joi, 15 septembrie 2011

Covoare de piele

Căldura blănii şi a pielii acum şi în casele dumneavoastră. Puteti găsi piele de vacă (COWHIDE) , blană de miel (SHEEPSKINS) , bucăţi de piele cusute la mână . Covor piele bovina 140x1cm, ZARA HOME.

RugVity Piele Taur Brazilia, covoare naturale, covoare piele la rugvity. Covoare ţesute manual, cu plusul din piele naturală de foarte bună calitate.


Sunt în trendul actual, pretându-se interioarelor contemporane, minimaliste. Va oferim covoare din piele naturala si insertie de blana naturala in relief, covoare din piele de vaca si par de nagtural, cu imitatie de tigru malaiezian, .

Covoare din piele, oferite direct de importatori sau producatori, in diferite dimensiuni si. Covoare tesute manual, din lana si piele de foarte buna calitate. Covoare din piele, produs din gama Covoare Piele. Covoare tesute manual la Cisnadie din fasii de piele naturala. Dimensiunile si culorile pot fi comandate.


Astazi, covoarele din blana sau din piele naturala au luat locul blanurilor trofeu agatate pe peretii locuintei, devenind unul dintre elementele asociate . Pielea joacă un rol extrem de important în amenajările contemporane, făcând parte.