miercuri, 14 septembrie 2011

Shabby chic magazin

Un magazin online cu produse Shabby Chic sau Vintage, perfecte pentru decorarea casei tale sau pentru evenimentul tau special ! Magazin decoratiuni interioare in stilul Shabby Chic. Amenajeaza-ti casa cu mobilier, portelanuri fine, textile, tablouri in tonuri calde, florale si vintage.

Decoratiuni si cadouri vintage in stil shabby chic. Cum sa amenajezi un interior simplui si elegant in stilul shabby chic.


Un magazin de decorațiuni și mic mobilier toate în stil shabby chic face furori în Oradea. Trebuia să-ți spun despre el, mai ales dacă îți plac .

Da, ai ajuns în universul shabby chic cu seturi de porțelan britanic, lămpi cu aspect. Dar sincer, eu nu am mai văzut un astfel de magazin. Fotografiile acestor scenarii vin de la Sage x Clare, un magazin online dedicat iubitorilor de shabby chic.


Desigur, mobilier cu aspect shabby chic se poate găsi pe la diverse magazine, dar ceea ce este diferit la piesele despre care povestim azi este faptul că acestea . Oferte si promotii la Magazin online pentru copii - ani - Sisi, producator Shabby Chic.