marți, 13 septembrie 2011

Scaune pedichiura spa

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Vand scaun pedichiura cu hidromasaj pt pedichiura SPA in stare perfecta de functionare din piele ecologica la super pret.


Mobilier aparatura coafor comercializeaza la preturi speciala unitati pentru pedichiura-spa.

Compara preturile la Scaun Pedichiura, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Fotoliu de pedichiura SpA cu tipuri de masaj pe spatar si sezut,. Fotoliu pedichiura format din scaun cu pompa hidraulica, baza sustinere si suport de picior . Pretul include scaun pentru lucrator (vezi foto) – Scaun de pedichiura SPA, NOU, cu mai multe programe de masaj lombar + masaj la gat + masaj la picioare + .

Unitate pentru pedichiura cu functii SPA.

Producatori, distribuitori, furnizori - Scaun pedichiura profesional, SCAUN. Scaun de pedichiura SPA, NOU, cu mai multe programe. Scaun SPA Manichiura, Pedichiura si Masaj dotat cu bazin conectat la apa calda si rece cu efect jacuzzi sezutul si spatarul sunt echipate cu mecanism electric . Catalog scaune pedichiura si mobilier pentru centrele de infrumusetare si SPA. Scaun de pedichiura prevazut cu pompa hidraulica reglabila pe inaltime.


V si are urmatoarele functii SPA: vibratii si bule de aer. Importator direct - Livrare gratuita in Romania ! Deluxe SPA - Jacuzzi, Cazi cu Hidromasaj, Saune, Piscine SPA, Cabine de.


Achizitionati-va un scaun pentru pedichiura din noua oferta buymag!