miercuri, 21 septembrie 2011

Lichior din flori de salcam

Pune intr-un borcan de l alcoolul, laptele, zaharul, florile de salcam tocate si lamaia taiata felii subtiri. Intr-un borcan de l torni alcoolul, laptele, zaharul, florile de salcam tocate, lamaia taiata felioare.


Vom trece repede peste salatele verzi aromate cu flori de salcam si ne.

Din salcam se prepara tuica, rachiu, lichior sau palinca din flori de . Page of - SIROP, SEKT, LICHIOR DIN FLORI DE SOC - postat în Retete in imagini: Seima,cu multa placere si tare ma bucur ca esti . Lichior de salcam din: floare de salcam, alcool dublu rafinat, zahar tos, lapte, lamaie. Ingrediente: 5g floare de salcam (proaspat culeasa), L alcool dublu rafinat, kg zahar tos, L lapte, lamaie.

Reteta Culinara : Serbet de floare de salcam Va dorim Pofta Buna. Se decanteaza, se filtreaza si se trage lichiorul in sticle. Se poate face si o cura de o luna cu pulbere din flori de salcam,. Dupa patru saptamani, strecoara lichiorul de flori de salcam printr-un tifon.


Printre acestea se numara si lichiorul din flori de. O sa iasa un minunat lichior de nuci, daca ii vei adauga si zahar! Anul acesta am pregatit mai multe feluri de lichioruri.


Printre cele preparate se enumera si acest Lichior de Soc care dupa parerea mea . Florile se pot pregăti pentru uscare, cu sau fără ciorchine, în funcţie de modul în care le veţi infuza.

Pentru infuzoarele de ceainărie, florile trebuie neapărat . Serbet de flori: maci, trandafiri, soc, tei, iasomie, liliac, salcam, toporasi, papadie, flori de lamai sau portocal- se face la fel din orice fel de flori. Toate siropurile din flori eu le fac dupa aceleasi retete, asa ca voi spune cum se face siropul din toate florile: papadie, soc, maci, liliac, salcam. Lichiorul din flori de soc, o bautura aromata si parfumata. Explore Siropuri Bauturi, Lichiorul Din, and more!


Proprietăţile terapeutice ale preparatelor din flori de salcâm dau. Reteta Flori de salcam pane din categoriile Dulciuri diverse, Prajituri.