luni, 12 septembrie 2011

Lamaita condiment

Prajitura Lamaita este un desert delicios! Se face foarte repede si nu necesita foarte multi pasi in preparare.


De pe blog lipsea prajitura Lamaita, o prajitura clasica pe care toate gospodinele au incercat-o.

Reteta prajitura Lamaita am primit-o de la Cati, care ne-a. Retete culinare : Lamaita (sau Alba ca zapada), Reteta postata de Criss in categoria Prajituri.


Prajitura Alba ca zapada reteta clasica cu foi cu amoniac (amoniu) umplute cu crema de lamaie. Iata cum le poti face si tu celor dragi prajitura Lamaita!

Se aşază o foaie de blat, un strat de cremă, cealaltă foaie, din nou cremă şi ultima foaie. Se dă la rece, pentru cel puţin de minute. Prajitura alba ca zapada sau lamaita - Cu nostalgie imi aduc aminte de vremurile de demult, pe cand mama facea tavi intregi de prajituri, . Tort Albă ca Zăpada Prăjitura Lămâiţa un desert cu tradiţie, pe care îl ştiu din copilărie şi care era nelipsit de pe masă la sărbători, mai ales . Câştigătoarea noastră este Ermina Vlăsceanu.


Medicina naturista recomanda condimentele nu doar pentru a da savoare. Lamaita, folosita in bucataria thailandeza, se foloseste la supe si salate, dar e si un . Aceste cuisoare sunt folosite nu numai drept condiment, ci si pentru calitatile lor. Lamaita este un arbust, originar din zonele temperate sau subtropicale ale .

Gustul proaspat mentolat face din menta condimentul ideal al preparatelor. Este una dintre cele mai aromate plante, cu un miros puternic si proaspat.


Portalul tau de retete cool - retete Lamaita,sfaturi Lamaita,retete. Coriandru: condiment folosit in preparatele din carne, fripturi, sosuri, varza si ardei.


Lamaita: perfect pentru supe de fructe, carne de pasare si preparate din . Un condiment specific bucătăriilor din Sud Estul Asiei, lemon grass a ajuns în ultimii ani să fie foarte apreciată și . Importanţa plantelor aromatice (condimentare) în bucătărie este bine cunoscută. Popular mai este numit lămâiţă sau iarba cucului.


Compara Vezi lista produselor comparate.