luni, 19 septembrie 2011

Saltea spuma 160x200

Cumpara Top saltea spuma 10cm SaltConfort 160x2online de la eMAG la pret avantajos. Saltele de pat din latex, pe arcuri sau cu spuma la preturi avantajoase.


Saltea Previ Novo 14+ Memory Aquagel AirFresh, 160x2cm.

Pagini similareSet Saltea Superortopedica 160x2plus perne microfibra 50xSaltea. Confort şi susţinere sporite datorită stratului moale.


Vă oferim o gamă variată de saltele cu spumă la preţuri mici. Saltea Adormo Memory 14+160x2cm la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Cel de-al doilea strat este realizat din spuma cu memorie (memory foam), . Sunt momente în care fiecare dintre noi simte că tehnologiile zilelor noastre îl cam sperie. Salteaua cu spuma poliuretanica Daisy Hard este ideala pentru cei care prefera sa se odihneasca pe o saltea ferma. Cumpara Saltea burete (spuma poliuretanica) 160x2cm (grosime 1sau 20cm) intotdeuna la cel mai bun pret.


Saltea 160x2spuma cm Tehnologia avansata de prelucrare a spumei poliuretanice folosite la realizarea acestei saltele creeaza o suprafata plana si tare. Salteaua este cea care face diferenta intre o dimineata in care abia astepti.


Poate fi realizata din arcuri, spuma sau latex, poate sa fie ferma sau foarte ferma. Avem saltele de tipul 160x2cu preturi intre 0-10memory foam, relaxa, ortopedice, superortopedice, cu spuma, samd.


Miezul de spumă memory cu o grosime de cm, aproape dublu decât alte saltele de acest tip, pret 8Ron, livrare rapida din stoc.

Saltea ortopedica spuma Roll Packing 160x2x cm. Oferă confortul necesar datorită spumei de înaltă densitate, dar si a materialului de ultimă generaţie. Saltea Equinox cu spuma de memorie, 1x 2cm. Saltea paradise superortopedica, 160x2cm.


Salteaua Amore Spring 160x2este un produs nou în materie de produse destinate somnului. Dacă până acum nu te puteai hotarî între o saltea cu arcuri și . Saltea din spuma cm Salt Confort 160x2ce poate fi folosita pe post de topper pentru o saltea mai dura.


Compara preturile la Saltea 160x20 gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!