marți, 27 septembrie 2011

Elongatii pret

NOU LA IVAKINETIC:Terapia SCHROTH(TRATAMENTUL SCOLIOZEI FARA OPERATIE). O mare parte din ele pot fi tratate cu ajutorul elongaţiilor în combinaţie cu kinetoterapia ce are un rol foarte important ea reuşind adesea să . Sistemul de elongatii TRITON este unul dintre cele mai performante sisteme de tractiuni lombare si cervicale.

Este produsul tehnologiei de varf al celui mai mare . Elongaţia vertebrală este o manevră fizică prin care se urmăreşte lărgirea temporară a spaţiului dintre vertebre, în scopul degajării . Multa sanatate va doresc si puneti pret pe sanatate mai mult ca pe orice. Andi, dupa sedintele de elongatii si chiropractica ai mai avut dureri .

Pachetul contine procedurile de mai jos: Masaj cervico -brahial - minute - sedinte. Elongatie cervicala - minute - sedinte.

Decompresie (elongatie) tridimensionala a vertebrelor reprezinta versiunea “high tech” a tractiunii sau elongatiei. Terapia de întindere este o procedură pasivă (proiectată de către Moll Karolz – un reumatolog din Hévíz) care utilizează o forţă mecanică pentru a induce . Elongatie - Intinderea unui ligament sau nerv. Dureri in zona lombara, cu iradiere pe ambele membre inferioare cum sa ne tartam?


ACCU-SPINA - Tratament elongatii vertebrale. Se ştie că structura care susţine partea superioară a corpului şi cea care adăposteşte cea mai importantă . Kinetoterapie spate (sedinte) + elongatii vertebrale (sedinte) la doar 3lei in loc de 7lei,.


Această terapie urmăreşte elongarea ligamentelor, tendoanelor, muşchilor paravertebrali, mărirea spaţiilor intervertebrale şi înlăturarea compresiei de . Decompresia este definita ca o reducere a presiunii intradiscale.