marți, 27 septembrie 2011

Acte necesare deschidere punct de lucru pfa

Cu actele de infiintare a PFA, ale punctului de lucru si cu contractul de. Mai mult este necesar si obtinerea unor autorizatii de constructii, . Va prezentam un articol dedicat deschiderii unui punct de lucru.

Fie ca e vorba despre acte necesare, etape, conditii, taxe si tarife, autorizatii . Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea. Copiile de pe actele doveditoare vor fi certificate olograf pentru conformitate cu . Iata ce trebuie sa faci pentru deschiderea unui punct de lucru, demers necesar pentru.

Actul in baza caruia detii spatiul aferent punctului de lucru: Contract de. Next Next post: (P) Cat dureaza si cat costa sa infiintezi SRL sau PFA in 2016? Avocatii nostri va sunt alaturi pentru inregistrare Persoana Fizica.


Pentru inregistrarea punctului de lucru este necesar ca persoana fizica . Ideea este ca daca exista un proprietar si chiriasi pana la voi, sunt necesare copii de pe actele prin care fiecare chirias a dobandit. Consultanta pentru deschidere punct de lucru - Ce acte imi trebuie si cat costa. Subiect: acte necesare infiintare nou punct de lucru ONRC Buna ziua, Am uitat peste discutiile anterioare, dar nu am gasit lista completa cu . Oct 2010acte necesare mutare punct lucru pfa Pagina postăriApr 2010punct de lucru infiintat pentru o perioada determinata - 1.