luni, 5 aprilie 2010

Tigaie grill fonta cu capac

Tigaie grill Carl Schmidt Sohn Selm, invelis ceramic, capac sticla, 28xcm. Tigaie grill din fonta Peterhof, dimensiune cm, maner lemn, inductie.


Producator: Lava; Gama: Tigai; Inductie: da; Material: Fonta.

Capac: nu; Tip: Grill; Dimensiuni (cm): 21; Strat antiadeziv: da . Tigaie grill din fonta cu exterior emailat Peterhof, diametru cm, maner fonta,. Tigaie grill cu capac cu diametrul de cm cu interior teflonat si exterior din . De asemenea o tigaie grill din fontă îți permite să gătești fără a.

Este recomandat sa aveti o hota, dar se pot folosi si cu capac. Deci o tigaie grill din fonta este o alegere inteligenta pentru un gratar sanatos si gustos . Informatii utile despre oale, tigai si gratare de fonta. Tigaie Grill patrata, marca Lava, dimensiuni x cm, fabricata din fonta.


Este prevazuta cu un capac din sticla termorezistenta. Tigaile grill din fonta sunt cele mai apreciate modele de pe piata.


Parerile despre cele mai bune tigai grill cu capac sunt de acord ca acesta va fi utilizat in . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria TIGAI.