miercuri, 13 aprilie 2016

Topper canapea

Topper-ul este creata pentru toti cei care au probleme cu somnul din cauza saltelei invechite, pentru cei care dorm pe canapea sau pe un pat extensibil incomod . Acest topper poate fi utlizat peste orice tip de saltea, canapea extensibila, pentru camping sau alte situatii, asigurand atata un plus de fermitate cat si beneficiile . Profita la maximum de canapeaua ta si dormi in sfarsit mai bine pe topper-ul como de cm grosime, cu spuma cu memorie.

Topper-ul Siena este solutia ideala pentru canapele! Acest topper are parti – cm de spuma ferma Ecocell si cm de spuma cu memorie pentru o senzatie . In plus iti completezi salteaua cu toppere din spuma memory si perne ortopedice pentru un somn placut si . Canapeaua sau salteaua uzata devine un loc extrem de confortabil cu ajutorul topperului format din straturi.

Topperul + perna pentru canapea Dormeo Sofa Relax pcs. Cel mai mic pret online la Topper-ul DORMEO Siena.


Salteaua Topper Siena Dormeo este solutia ideala in cazul in care doresti sa iti transformi canapeaua . Topperul sau salteaua adițională reprezintă o fîșie de spumă memory foam cu grosimi de cm care se așterne pe salteaua ta actuală sau pe o canapea.