marți, 5 aprilie 2016

Hotel cu piscina oradea

Hotelul Nevis Wellness SPA se află la minute de mers cu maşina de centrul oraşului Oradea şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi un centru spa cu piscină . Hotelul Maxim este un hotel luxos de stele, ascuns in inima orasului Oradea. Acesta se afla departe de agitatia zilnica a orasului, a fost conceput ca si o .

Hotel Aqua amenajat in culori luminoase si calde pune in valoare pentru dvs. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots.


Proiectul denumit Extindere hotel NEVIS in localitatea Oradea, judetul. SPA compus dintr-o piscina interioara, jacuzzi, dusuri de senzatie, baie de aburi, Bio .

Hotel Continental Oradea dispune de 1spatii de cazare, structurate astfel: camere double, . Sky Hotel Oradea, cel mai nou hotel din Oradea va ofera cazare la calitate fara concurenta. S ILVER HOTEL CONFERENCE SPA (str.


Louis Pasteur, nr.102) este situat la 9m de centrul orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean . Cazare la Hotel President, Baile Felix: Oferte speciale de cazare la Hotel. Adresa: Baile Felix, comuna Sanmartin, DEORADEA-DEVA, km.


Iata ca a venit vara si m-am gandit sa va zic noile preturi de intrare la Piscina Silver Hotel Oradea. Hotelul are Restaurant, piscina exterioara, sala de fitness, sali de conferinte si terasa.


Situat in Oradea, in Centru, aproape de Primarie, Teatru si Crisul Mall. Continental Forum Oradea ofera cazare in Oradea cu piscina cu apa geotermala.

Continental Forum este cel mai mare hotel din Oradea, fiind situat chiar în. Călătorie de neuitat într-un hotel central în Oradea.


Hotelului President dispneți de trei piscine, una acoperită și două în aer liber. Hotelul Termal, situat într-o zonă privilegiată a renumitei staţiuni. Acces la piscine, sală de fitness și saună. Un hotel fain, de stele adevarate, o adevarata oaza de relax.


Prezentare Hotel Termal din Baile Felix in imagini si cuvinte. Piscina Metropol este un centru de recreere cu activități de agrement, având în.