luni, 11 aprilie 2016

Olx dulap haine bucuresti

Incaltaminte - Haine copii si gravide Haine copii. Sifonier Vintage Stil Art Nouveau din lemn masiv; Dulap de haine. Pat copil si dulap depozitare haine cu sertar.

Dulap haine IKEA demontabil textil usor de montat si depozitat. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Sifonier cu suprapozabil; Dulap de haine.


Sifonier din PAL melaminat, cu usi; Dulap de haine pentru dormitor.

Dulap\sifonier\organizator haine nou din material textil. Dulap de Haine usi - Lemn masiv , ondulat , furniruit. Set Sifonier cu birou si biblioteca; Dormitor tineret; Dulap de haine. Sifonier cu usi; Dulap de haine pentru dormitor.


URGENT Mobila Mobexpert Dormitor Complet Pat + Dulap + Noptiere. Sifonier cu usi; Dulap de haine cu polita si bara umerase. Sifonier cu usi, polita si bara de umerase; Dulap de haine.


Mobila dormitor second han paturi, perdele, dulapuri, draperii si decoratiuni Bucuresti.

RIGGA IKEA Suport umerase (haine)(nu dulap,sifonier). Model 1-Sifonier Dulap Mare Textil Stabil Dublu + Model 2- 100.


Dulap haine antic, vechi din lemn masiv . DULAP cu usi glisante pentru dormitor, hol sau sufragerie. Dulap haine Zebra din pal si MDF pt copii de la ani. Vand usi dulap Ikea, din lemn stratificat HEMNES - buc.


Dulap de haine cu usi glisante cu oglinda (Ikea) L 1cm x H 2cm. Sifonier vintage din lemn masiv, foarte solid; Dulap de dormitor. Sifonier cu usi, din panel si lemn masiv; Dulap de dormitor.


Dulap textil portabil pentru depozitare, cu cadru metalic. Sifonier cu usi, polita si bara de umerase; Dulap de haine,.