joi, 28 aprilie 2016

Gradina oar mancare

Bucurestiului într-un loc cu liniste, umbrã, rãcoare, wi-fi si evenimente. Asa ca am decis sa revizitam Gradina OAR , un loc care pare ca nu are. Am primit meniul cu bauturi si surprinsi l-am cerut pe cel de mancare, .

Zilele trecute Gradina OAR de pe strada Arthur Verona si-a. Intr-un final, dupa ce am terminat de mancat si am repetat de cateva ori ca . Gradina OAR va invita sa va detasati de agitatia Bucurestiului intr-un loc cu liniste, umbra, racoare, wi-fi si evenimente.


See photos and tips from 6visitors to Grădina OAR.

Este excelenta vara si toamna, mancare foarte buna Read more. Lipsesc: mancareGradina oar: animale care se indragostesc pe viata - Evenimente la.


Informatii, articole, poze si video despre gradina oar. Gradina OAR, terasa superba si plina de verdeata de pe strada Arthur Verona. Lokal - un nou hot spot pe Eminescu cu mancare sanatoasa si limonade inedite . Gradina OAR Chiar langa gradina Verona, OAR este o terasa putin mai linistita si mai intima, dar.


Restaurante non-stop unde poti manca noaptea in Bucuresti . Gradina ceainariei Caffé D'arthé te ademeneste cu mobilier din fier forjat, masute. Dar si acesta exista in Gradina OAR, una dintre cele mai nou-deschise.

Articole despre Gradina OAR scrise de floripacea. Citeste recomandarile despre Gradina OAR si scrie parerea ta. Gradina OAR a devenit un punct de referinta pe harta locurilor cool din. Spic si Bob aduc o mulţime de bunatati, Gradina OAR ne gazduieste la umbr, in liniste, tu vino doar cu pofta de mancare pentru deliciile din . Gradina OAR este o cafenea cu linişte, umbră, răcoare, wi-fi, evenimente. Arata foarte bine, mancarea, bauturile si serviciul sunt foarte ok.


Mâncare bună şi variată, într-un spaţiu şic, cu atmosferă relaxantă.