vineri, 8 aprilie 2016

Manechine magazin second hand

Vand manechine de plastic pt magazin inbracaminte-busturi-si altele. VAND MANECHINE DIN PLASTIC SI FIBRA DE STICLA FEMEI SI .

Manechine - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cautari similare: manechine plastic, manechine busturi, manechinele,. Manechin - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Cautari similare: manechin croitorie, manechine, manechine plastic, manechin.

O noua serie de manechine destinata sa intre in magazinele voastre pentr a aduce . Lista de produse dorite (0)Contul meuCos cumparaturi contact. Vand haine second hand calitatea I Olanda, manechini fata.

Stendere,manechine,busturi,umerase,capete,cabina proba,pret convenabil. Am primit de la un amic poza de mai jos … ce m-a uimit, a fost faptul ca este vorba de un magazin din complexul comercial Unirea, deci in inima Bucurestiului, . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta . Vand busturi de manechini, dama si barbat , stendere. Vand Busturi copii din plastic, ideale pentru magazin nou, outlet+picioare copii, la acelasi pret.


Vand manechini din fibra, Manechine Profesionale Importate, Manechin. Accesorii confectii second hand Lichidari de stoc, ,manechine de vanzare. Accesorii croitorie, manechine croitorie reglabile si accesorii textile pentru cusut si croit. Din pasiune pentru eCommerce - magazin online realizat de Avanticart.


Manechine croitorie la preturi accesibile. Aici gasesti o gama larga de la producatori precum Prym, ADJUSTOFORM, etc.


Buna,daca stiti vreuna unde as putea gasi sa cumpar un manechin de croitorie reglabil,plsss mi-ati fi.