luni, 11 aprilie 2016

Cu ce se curata petele de pe pielea ecologica

Ian 2008cu ce sa sterg pixul de pe canapea? Iul 2003Intretinere piele ecologicapostărifeb. Intretinerea canapelelor din piele naturala sau ecologica - Renovat.

Pagini similareEventual inmuiem carpa in putina apa cu sapun lichi pentru a sterge petele,. Intrebare: Cu ce solutie se curata si hidrateaza canapeaua din piele naturala?


Solutie pentru curatarea si intretinerea pielii ecologice. Adriana, ori iei un spray special de curatat pielea, ori frecat usor cu o.

Iul 2008Canapeaua - cum o ingrijim - Casa mea - Tehnici in. Cum scoatem petele de pe o geanta de piele - Juliana Magazin. Petele de pe gentile de piele ne pot ''da bataie de cap'' pentru ca nu este intotdeauna. Putem curata o geanta de piele cu ajutorul unei cepe.


Petele de pix pot fi o mare problema mai ales atunci cand sunt pe mobilier. Citeste acest articol si vei afla cu ce se curata pixul de pe piele . Iar cand gasesti si cateva urme de pix pe piele ecologica.


Pentru a o curata, avem de nevoie de doar lucruri: fixativ (da, FIXATIV) si. Canapeaua de piele atrage praful si mizeria, insa daca o vei curata in mod frecvent, fara sa astepti depunerea prafului, piesa de.

Zeama de lamaie - pentru o curatenie ecologica. Cel mai bine se curata daca urmezi intocmai dungile lasate de pix ,cu un betisor sau . Cum sa indepartezi petele de pe canapeaua de piele.


Gentile din piele ecologica sau vinil se pot curata cu sapun si apa. Este mai usor sa scoateti petele de pe o geanta de piele care a fost intretinuta si curatata . Curatarea canapelelor din piele ecologica se poate realiza eficient folosind un sapun. La final se lustruieste cu o laveta curata.


Atat decapantul, cat si laptele de intretinere pentru piele indeparteaza petele de pix, marker, cat si . MIhaela, ai sa razi, insa eu curat canapeaua de pix zugravita de fi-mea. Sau petele de pe suprafete delicate, cum este pielea, de exemplu. Voi ce solutii folositi pentru a curata canapele din piele ecologica, as vrea.


Solutie pentru curatare piele, ecologic (250ml) - Ulrich Naturlich Curata.