marți, 12 aprilie 2016

Cazare sovata casute

Oferte de cazare la case de vacanță in Sovata. Ofera cazare in casute dotate cu bai proprii, terasa, frigider si Tv. Cazare Sovata 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti.

Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Campingul Stâna de Vale se află la 1km de Lacul Ursu, având de căsuţe din lemn.


Sovata, în mijlocul pădurii, pe malul pârâului Şebeş. Maşinile se pot parca în imediata apropiere a locurilor de cazare.

Sovata este o staţiune pentru orice sezon, recunoscută la nivel european. Atât oraşul cât şi unităţile de cazare din staţiune au trecut recent printr-un proces . Sovata-Cazare in Sovata: cazari in pensiuni, hoteluri, vile, moteluri din Sovata;.


Locuri: in de căsuţe de lemn, locuri pentru cort si rulota; Căsuţe tip . Cazare Case Sovata - Case Sovata cu tarife, fotografii, numere de telefon, adrese și coordonate GPS. Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Casute de tip camping Paula.


Situata in Munte la Sovata (Mures - Sovata - Praid), ofera Numai cazare in Camera. Ai loc de cort, rulote sau sunt si casute de lemn disponibile.

Trimiteti unui prieten Adauga informatii despre cazare Imprima recenziile RSS feed . Sovata recomandate cu poze — Direct de la proprietar, rezervări prin telefon — Cazare Sovata ieftin de la RON. Strada Lunga 88F, 5455Sovata, România – Locație excelentă - arată harta. Casutele sunt curate, curtea este perfecta pentru copii.


Oodrheiu Secuiesc - Harghita-Mădăraş Lupeni - Corund - Praid - Sovata. Vand teren la Sovata cu o casuta din lemn. Anunturi cazari si inchirieri camere in regim hotelier Sovata.


Sejururi turistice, vacante, circuite, destinatii exotice. Exact asta doresc si eu, camping la casute in Sovata. Cazare online cu mari reduceri la Case de Vacanta Gabriel Sovata.


Reduceri substanțiale până la , confirmare instantanee. Casute Sovata, Oferte de cazare la Casute in Sovata.