miercuri, 27 aprilie 2016

Diacritice css

Am facut un site si imi da erori; - nu-mi vede diacriticile. Trebuie să cauți fișierul cu extensia CSS din template-ul tău și să-l editezi, caută ceva gen : Link .

Orice vorbitor de limba română care nu este analfabet este de acord că limba română se scrie cu semne specifice, numite diacritice. Folosind cunoștințe de bază de editare a codului CSS, prin câteva acțiuni. Mai jos găsiți o listă de de web fonts cu diacritice .

Raspunsuri la intrebari: tabel diacritice, diacritice HTML, caractere romanesti in HTML, coduri diacritice. Tabelele sa fie create adaugand si instructiunea: CHARACTER SET utfCOLLATE utf8_general_ci 3a.


Fonturi cu diacritice cu ajutorul Fonts este o alegere buna pentru. CSS se modifica clasa sau id-ul prin adaugarea unei linii noi . Probabil ți s-a întâmplat deseori să intri pe un alt site și să îți placă unul dintre acele fonturi cu diacritice românești pe care acesta le folosește. Cum pot sa pun diacritice prin codul css? Cum sa pui subtitrari cu diacritice in BSplayer, VLC PLayer si KMPlayer. Bad font file (without diacritics characters).


Observați că diacriticele arată altfel față de restul literelor? Incearca sa fortezi letter-spacing in CSS. Setarea bazei de date MySQL pentru a suporta diacriticele. Editarea fişierelor pentru a face fişierul.


Daca nu ti neaparat sa ai un font mai special editeaza fisierul css si scoate fonturile utilizate in prezent (care nu au diacritice). Dorim ca traducerea pentru prestashop sa fie su diacritice sau nu?