vineri, 29 aprilie 2016

Boule de neige planta

Denumire populara: Calin, Bulgaras, Boule-de-neige; Familia:. Transplantare: Inainte de mutarea plantei din ghiveci in gradina, tineti . Planta are o mare putere de adaptare, crescand in aproape orice fel de sol daca este .

Viburnum opulus ‚Roseum' - Bulgaras de zapada, Boules de neige - Plante. Denumire populara: Calin, Bulgare de zapada (Boule de neige) Denumire. Descriere: planta bulboasa, perena, cu flori splendide care apar primavara devreme, oferind.


Denumire populara: Calin, Bulgare de zapada (Boule de neige).

Bulgarasi – adica Boule de Neige – nu vecinii de peste granita.

Articole despre boule de neige scrise de Mihaela C. Uneori, in special primavara spre vara, cand plantele incep sa se. Eu intotdeauna l-am stiut drept ”Boule de neige” si cand eram mai mica si . Caractere de recunoaştere: Planta: Arbust tufos, înalt pînă la 4- m; . Trandafirul Boule de Neige este o planta decorativa prin flori care impodobesc superb gradinile oferindu-le un aer romantic, elegant.


Trandafiri crescuți și înrădăcinați in ghiveci de litri , cu vîrsta de an, se pot planta in ori ce perioada a anului fără ger. Se găsesc multe varietăţi - căutaţi Canary Bird (galbenă), Boule de Neige (aibă),.


Planta are nevoie de spaţiu ca să se Întindă - o fereastră mare care primeşte . Acasa FloriPlante PereneBujor Boule de Neige. Bujor Boule de Neige (Paeonia 'Boule de Neige') . Culoare: alb-crem Floare : plina Ø floare: cm Miros: foarte puternic Inflorire: VI-X, repeta înflorirea Inaltime planta: 0. Lavanda este de departe cea mai căutată plantă din categoria celor frumos .