miercuri, 13 aprilie 2016

Caseta taxi second

Vand TALPĂ lampă taxi cu magnetii inclusi. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - casete taxi. Altele Produse Asemanatoare cu: vand caseta taxi modelul nou - PRET.

Vand caseta audio Taxi-Americanofonia,originala. Lămpile taxi marca ELKA sunt destinate echipării autovehiculelor care funcţionează în regim de taxi pentru transport de . Acest model a fost creat şi lansat pe piaţă în 2006.


Se caracterizează prin faptul că echiparea se face cu diode LED.

Iluminarea si semnalizarea se face cu becuri de 5w. La cerere se adapteaza pentru aproape orice aparat de taxat folosit in . Bazar 4Tuning: oferte de casete taxi la promoție în Accesorii Auto.


Anunțurile afișate în această pagină cu casete taxi sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Bazar 4Tuning: oferte de caseta taxi pret din jud. Sunt echipate cu LED-uri, echiparea electrica. Oferte pentru caseta taxi la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără caseta taxi de la unul din magazinele noastre.


Piese auto Constanta, Caseta de taxi, prindere cu Magnet Luminarea.

Manganese Bronze Holdings, producătorul legendarului taxi. Intrarea pe piata de taxi este aproape imposibila de facut pentru. Ne trebuie mijloacele de lucru, respectiv masinile si vom apela la varianta second-hand.


Dupa parerea voastra care ar fi cea mai rentabila masina pentru taxi. Se adapteaza pentru orice aparat de taxat folosit in taximetrie.