joi, 28 aprilie 2016

Policolor cluj

Un magazin Policolor este un concept-store care vine în întâmpinarea clienţilor cu gama completă de produse Policolor, dar şi cu o serie de . Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete . Policolor din Cluj Napoca este cel de-al optulea show-room din rețeaua proprie pe care compania o dezvoltă la nivel național.

REPREZENTANTA POLICOLOR distribuie în Timiș, Caraș-Severin, Ara Bihor, Hunedoara, Cluj. Consultați lista magazinelor partenere în care puteți colora vopsele Policolor dar și rețaua de distribuitori Policolor din . Un magazin Policolor este locul ideal în care aveți ocazia să achizitionați.


Policolor - cinci în București și câte unul în Timișoara, Brașov, Cluj și Oradea.

Policolor Coramet din Cluj-Napoca: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.

Rețeaua de distribuitori a Klar Industry acoperă toată țara. Producătorul român de lacuri și vopsele Policolor a livrat tone de vopsea de marcare.


Compania Policolor deschide primul show-room din Cluj Napoca. Policolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si . Clienţii Policolor vor găsi în noul show-room vopsele lavabile, emailuri şi. Policolor deschide primul show-room din Cluj Napoca Fot.


Read related documents and downloads about Vopsea Policolor Cluj. Find researching ebooks, papers or essays. Policolor - Colormix Oradea (Martechim Srl). Firma: Martechim Srl; Adresa: Calea Clujului, nr.


Policolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri și vopsele, a deschis primul show-room din municipiul Cluj Napoca. Este locul ideal în care clienţii au ocazia să achiziţioneze produse de calitate sub . Policolor susţine cu materiale renovarea caselor și obiectivelor publice din trei comune, trei orașe,.