vineri, 15 aprilie 2016

Dormitor multifunctional copii

Copilul dumnevoastra are nevoie de o camera speciala, in care sa isi poate dezvolta imaginea si creativitatea. Liniile fluide ale dormitorului Kring Kul Gri se . In cazul in care spatiul din dormitorul copiilor nu este suficient pentru un dulapior, un birou, un pat, un dulap de haine dar si pentru spatiul necesar jocului astfel .

O super reducere la dormitorul multifunctional pentru copii Kring Kul, un ansamblu format dintr-un pat supraetajat, un birou si dulap de camera pentru copii, . Va doriti mobila dormitor multifunctional, cu pat rabatabil, care in timpul zilei devine dulap? Sosutia este aceasta piesa de mobilier multifunctionala.


Preț: 149lei (reducere ) (comandă aici).

Mobila dormitor camera copil, dormitoare copii ieftine, mobilier pentru copii. Dormitor pentru copii cu birou multifunctional Kring Shift Dormitorul . Alege acum un dormitor copii din modelele noastre sau suna la 07359006pentru mai multe informatii. Modela va ofera Dormitor exclusive la preturi accesibile.


Aveti TRANSPORT GRATUIT la orice comanda pentru Dormitor exclusive. Dormitor multifunctional in forma de L, din PAL melaminat cantuit, pentru copil.