marți, 12 aprilie 2016

Gratar profesional gaz

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Modele de gratare cu gaz si de gradina, din inox, gratare barbecue, adevarate bucatarii exterioare in aer liber oferite de marci precum Napoleon, Primo, Weber .

Asadar dotati-va gradina sau terasa cu un grill profesional cu gaz care va face din gatitul in aer liber o placere si mai mare! Bilancia comercializeaza o gama larga de gratare profesionale la preturi accesibile. Preparare calda, se afla toata gama de gratare . Acest grătar pe gaz este fabricat din oțel cromat și poate fi folosit afară, .

Gratar pe gaz de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Gratar striat neted gaz electric Fry-top de la Mabro Profesional S. Alegeti dintr-o gama variata de gratare fry-top si plite gaz, plite electrice, ideale pentru orice bucatarie profesionala, cantina , autoservire, restaurant, fast-food etc . Gratar cu Gaz Profesional, Model cu Doua Arzatoare . Gratar roca vulcanica pe gaz profesional, Gratar pe gaz second profesional, buc Gratar profesional gaz , Gratar inox MARENO de banc second han Vand . Oferte si promotii la Oracle Investment, tag gratar profesional pe gaz.


Subcategorii: Gratare de banc; Gratar pe suport;. Gratar gaz profesional, placa neteda- LINIA 600- CLR. Cod Produs, Denumire Produs, Dimensiuni, Pret fara TVA.

Gratar pe gaz profesional dublu neted striat suport inchis linia 900. Corpul este realizat integral din inox, panouri frontale sudate cu tehnologie laser, maner . Esti aici: Gratare Gaz cu Roca Vulcanica Gratar Gaz cu Roca Vulcanica - 80x70.