vineri, 15 aprilie 2016

Selgros comenzi online

Serviciul de comenzi online permite lansarea unor precomenzi, care sunt prelucrate şi pregătite de către angajaţii Selgros până la sosirea clienţilor la magazin. Vezi lista cu partenerii online Selgros ce livreaza produse alimentare si nealimentare pe baza de comanda online, la domiciliu.


Clientii inregistrati pot primi propriul set de comanda si pot emite comenzi online care se transmit in magazinul Selgros in care sunt clienti.

Reţeaua cashcarry Selgros intră în comerţul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket. Catalog de oferte SELGROS - Cele mai bune preturi pentru profesionisti si.


Posibilitate emitere comenzi online pentru clientii inregistrati (persoane juridice) . Toate cataloagele cu oferte si promotii valabile in magazinele Selgros.

Anumiti clienti au posibilitatea sa acceseze serviciul de comenzi online al Selgros. Retailerul SELGROS a anunțat oficial parteneriatul online cu Mega Market. Reteaua cashcarry Selgros intra in comertul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket.


Cautare: Toate categoriile, Produse alimentare, Bacanie.