joi, 21 aprilie 2016

Icoane pe sticla pret

Icoane Pe Sticla Artizanat Adam Curta Pictor Iconograf. Ai 1oferte pentru Icoane pe sticla, cu preturi bune, Lei. Cumpara Icoane pe sticla cu Garantia de Livrare de pe Okazii.


Acesta este un blog de unde puteti cumpara icoane pe sticla, pictate in stil naiv sau bizantin, la preturi foarte accesibile. SFANTA TREIME autor : HERTEG Pret : € ( adaugat la 17-10-20:: ). Prețuri icoane pe sticlă costuri pictură naivă pe sticlă icoane tradiționale pictate de. Dimensiuni icoană, Preţ icoană cu un personaj, Preţ icoană cu două .

Icoana pe sticla de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Din ce in ce mai apreciate - de un numar restrans de cunoscatori - sunt icoanele pe sticla. In stil bizantin sau naiv, in Romania pretul unei .

Xcm pret: 2RON + taxe de expediere la comanda (pictarea icoanei durează zile). Icoane pe sticla din Galeria de arta a Marianei Cimpeanu, artist plastic contemporan. Prețul icoanei, Preţ icoană pe sticlă cu un personaj, Preţ icoană cu două . RO - Icoane pe sticlă realizate cu suflet de artistul popular din.


ICOANE PE STICLĂ, PICTURĂ NAIVĂ, PICTURĂ DECORATIVĂ PE LEMN. Acasă Obiecte de cult- Obiecte bisericesti Obiecte de cult din sticla. Arta meşterilor de icoane pe sticla este caracterizată printr-un desen naiv, dar foarte sugestiv.


Vă prezentăm colecţia de icoane pe sticlă. Toată colecţia de icoane se supune unor înalte standarde de calitate. Icoane pe sticlă - cercetare, restaurare, valorificare. Autor: George Tomegea; An apariţie: 2013; Nr pagini: 84; Preţ: stoc epuizat .