vineri, 15 aprilie 2016

Tinci knauf exterior pret

Tinci exterior Knauf Feinputz A - KG la 2RON. Afla detalii despre Tinci exterior Knauf Feinputz A - KG si vezi parerile celorlalti. Unităţi de ambalare: kg (Număr de referinţă: K00756371).

MORTAR LASSELSBERGER TINCI EXTERIOR KG. Producator: LASSELSBERGER - KNAUF Stoc: Disponibil Asistenta online:. Mortar uscat, utilizat ca tinci (tencuiala fina) pentru orice tencuieli minerale de baza, ca strat.


Tinci Ceresit CT la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Preturi pentru MORTARE SI TINCIURI de la lei. Tinci pe baza de ciment alb Primus, kg, interior si exterior. Tinci alb interior Lasselsberger Knauf 40Kg. Tinci alb Baumit FeinPutz Aussen kg Baumit. Utilizat la interiar si exterior, peste tencuieli brute minerale.


Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul: loading. Alege judetul in care doresti sa livram . TENCUIALA FINA, TINCI FEINPUTZ 40KG, HELMAT, CRAIOVA.


TINCI KNAUF KG Mortar uscat, preamestecat în fabrică, pe bază de var-ciment, aditivat, aplicabil manual.

Se aplică la exterior sau la interior, ambalat in saci de kg, fabricat la LASSELSBERGER KNAUF in Ungaria. Cumpara acum Tinci de interior Feinputz Innen kg si iti facem livrarea direct la santier. Detaliile despre pret si stoc sunt afisate pentru judetul:.


MORTAR LASSELSBERGER KNAUF INNEN TINCI - 40KG. Acasa Mortare uscate Tinci alb pentru interior-exterior Feinputz Weiss Lasselsberger-Knauf. TINCI - Tencuiala fina alba ptr exterior BAUMIT FeinPutz Aussen, 40kg Măriţi imaginea . Sunteti in cautarea unor solutii care sa satisfaca cerintele dumneavoastra, la cel mai inalt grad de confort? Poze Tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior - CT 29. Pretul include TVA , LIVRAM DOAR in BUCURESTI si ILFOV.


Cum se da cu tinci alb cu creionul la ureche.