miercuri, 6 aprilie 2016

Obloane exterioare culisante

Executam la cerere, obloanele din lemn (fabrica la calarasi), obloane din pvc si obloane din aluminiu . Obloane, obloane aluminiu, obloane batante, culisante, feronerie obloane. Obloane, rulouri exterioare, plase antiinsecte, rolete, usi de garaj, usi interioare, .

Obloanele culisante confera fatadei un aer modern, sunt usor de utilizat si au avantajul. Obloane, rulouri exterioare, plase antiinsecte, rolete, usi de garaj, usi . Obloanele exterioare culisante se pot incuia, sistemul de zavorare fiind specific usilor culisante. In functie de preferinte, se pot realiza obloane glisante cu .

Obloanele culisante conferă fațadei un aer modern, sunt ușor de utilizat și au avantajul că pot fi instalate la ferestre cu deschideri . Prin montarea OBLOANELOR exterioare la distante de – cm fata de fereastra se formeaza un strat izolator intremediul exterior si fereastra ceea ce duce la . Caracteristicile obloanelor culisante SENTRO: Realizate integral din Aluminiu; Cu prindere pe perete in exteriorul . Obloanele sunt elementul care ajuta la definirea arhitecturii de ansamblu a. Obloanele exterioare din lemn au dublu rol, unul estetic si unul de siguranta.