vineri, 8 aprilie 2016

Cabana cu piscina cluj

Oferte de cazare la cabane in judetul Cluj. Rezervari directe cu proprietarii de cabane din judetul Cluj, preturi mici. Cazare judetul Cluj 20- tarife, poze, comentarii de la turisti.

Inchirierea integrala a cabanei in weekend (nopti) la pretul de 7lei. Cazare Cluj: Belis, Cluj Napoca, Valea Draganului, Turda, Marisel si altele: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in Cluj cu Piscina.


Pensiunea Lacul Stiucii ofera loc de odihna, popas si relaxare temerarului calator in cautarea frumusetilor naturii. Inchiriez cabana la km de Cluj, zona linistita langa padure, dormitoare,.

Cel mai convenabil pret in urmatoarele de zile: Cabana pentru pers. Cluj Pensiunea Cabana IRIS se afla in Parcul Natural Muntii Apuseni, la o . Pensiuni, hoteluri, vile, cabane in judetul Cluj. Ca agrement,dispunem de TV satelit, SAUNA, PISCINA.


Pensiunea Katharsis va ofera cazare in Belis, judetul Cluj, la numai Km de. SAUNA, PISCINA (mai-septembrie), dispunem si de baie la ciubar din lemn cu . Piscina cu Apa Calda Cluj in Aer Liber de la Hotel Pensiune Mellis cu Apa Deosebit de Curata si Limpede e Deschisa pentru Sezonul de Vara pentru Turisti si . Pensiunea La Mesteceni - la mesteceni, pensiune, salicea, ciurila, cluj-napoca - cluj, romania, cazare, masa, agrement, loc de joaca.

Anunturi cabana cu piscina - cabana cu piscina. Inchiriez cabana la doar km de Cluj Napoca, la iesire din satul. Cabana este situata la km de Cluj si km de Turda in sat Surduc comuna Iara.


Exista mijloace de transport in comun atat din Cluj (Fany) cat si din Turda . Piscina de la pensiunea La Mesteceni, din Salicea, de langa Cluj. Sunt km pana acolo, deci aveti nevoie de un mijloc de transport; o puteti . Pensiunea Lara, angajeaza personal: bucatari si ospatari. Pensiune turistica noua, data in folosinta in septembrie 200 situata in judetul Cluj localitatea Bucea, comuna Negreni, pe malul Crisului Repede – la poalele .