marți, 10 februarie 2015

Vopsea cu efect de tabla

Aceasta vopsea pe baza de apa transforma orice suprafata sau obiect in tabla de scris. Vopsea pentru efect de tablă de scris, disponibilă în două variante de luciu: mat și. Blackboard Paint este o vopsea acrilică de strat final care poate transforma .

Vopseaua cu efect de „tabla de scris” – 3din gama Studio Finishis este un finisaj care trasforma orice suprafata interioara intr-o tabla de . Fie că ți-ai dorit o tablă pentru birou, fie pentru camera copiilor sau. Vopsea cu efect de tabla Pentacolor cu ajutorul caruia putem crea o suprafata identic cu tabla de scris. Este pe baza de apa si poate fi aplicata pe orice fel de .

Blackboard Paint este o vopsea care aplicata pe perete il transforma intr-o tabla pentru scris cu creta. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, . Vezi idei de inspiratie pentru decorul interior cu vopsea cu efect tabla de scris. In acest fel, desenatul pe pereti devine o arta pentru tine si . Am dat de curând peste o vopsea tare interesantă, care te scutește de multe bătăi de cap pentru că este.


Blackboard Paint este o vopsea acrilică de strat final care poate transforma orice suprafață de pere-te. Un finisaj decorativ care cucereste tot mai multi admiratori in intreaga lume este vopseaua cu efect de tabla de scris. Partea si mai interesanta este ca aceasta . Postarea anterioară Vopsea magnetica – Ultimul trend in amenajari .

Vopseaua cu efect de tablă pentru cretă vă oferă posibilitatea să creaţi o tablă pe care se poate scrie cu creta pe orice suprafaţă. Vopsea cu efect tabla de scris si desenatul pe pereti devine o arta.


Cumpara Spray vopsea tabla de scris neagra Rust Oleum 400ml online de la eMAG la pret avantajos. De-asta, dar si pentru ca mi se pare ca arata foarte cool, vreau ca la casa mea sa am un perete negru, vopsit cu vopsea cu efect de tabla de . Orice suprafata rigida va deveni o tabla de scris cu creta datorita vopselei pentru.


Vopsea neagra pentru tabla de scris - 1ml.