luni, 9 februarie 2015

Calcatorie haine bucuresti

Cauti solutia pentru a avea mai mult timp liber? Servicii de calcatorie in Bucuresti oferite de spalatoria Blue Lagoon Clean. Pentru lenjerie, rochii, haine si camasi impecabile, apeleaza cu incredere la .

Calcatorie profesionala de haine si rufe, in Bucuresti. CalcHaine ofera servicii de calcat haine si rufe, cu Livrare Rapida, indiferent de volumul comenzii. Avem in vedere protejarea mediului in procesul de calcat haine.


Calcarea se face pe mese de calcat profesionale cu absorbtie si vaporizare.

Fierul de calcat are o talpa speciala ce nu. Serviciu profesional de calcatorie haine in Bucuresti. Beneficiezi de ridicare si livrare la domiciliu ca sa nu pierzi timp pe drum. Servicii calcat rufe la comanda: haine barbatesti si de dama calcate profesional, camasi si pantaloni, costume Calcatorie La Dunga Bucuresti.


Hainele pentru adulti vor fi returnate pe umerase iar acolo unde este cazul le vom pune o folie de plastic protectoare, fara . OBIECTIVUL principal este seriozitatea in . Oferim atat servicii profesionale de calcat haine, cat si uniforme, fete de masa, lenjerii de pat, draperii si perdele pentru hoteluri, restaurante si . Pufi Clean - servicii profesionale de spalatorie haine, curatatorie haine, in Bucuresti, Carrefour Militari.