vineri, 20 februarie 2015

Care este condensatorul frigiderului

De asemenea, trebuie sa verifici condensatorul. Acesta ar putea sa fie incarcat cu electricitate chiar daca frigiderul este scos din priza.


Cauza: Frigiderul este împins în perete şi condensatorul (grilajul din spate, prin care circulă agentul de răcire) nu dă randament.

Este localizat in spatele frigiderului, si este fixat pe amortizoare de. Asa cum am mai specificat, frigiderul este format din: -Compresor, numit adesea si capsula sau motor;. Probleme frigider - Buna ziua,Va rog ajutatima cu un sfat.


Depanare frigiderepostăriMai 2012Problema cu frigiderul: compresorul merge dar.

Mai 2011compresor frigiderpostăriIul 2010Frigider care frige? Cum să reparați un frigider de unii singuri - TOTB. La fel, dacă nu auziți un bâzâit venit dispre partea inferioară a frigiderului, după ce ați curățat condensatorul, înseamnă că motorașul este . Avem calificare cu recunoastere nationala si internationala in domeniu frigotehnic.


Defectele posibile la frigiderul cu compresor si remedierea lor. Condensatorul este murdar sau acoperit la exterior —Compresorul nu are . Condensator: Instalatia (conductele) din exteriorul frigiderului prin care intra freonul dinspre compresor (in stare gazoasa si la o temperatura de grade) si iese . Frigiderul este compus dintr-un compresor electric, o reţea de conducte de lichefiere, un circuit de.


Compresorul şi condensatorul unui frigider.