vineri, 20 februarie 2015

Sobolan in vis semnificatie

Ce înseamnă când visezi şobolani sau şoareci, dar si alte articole te. Semnificatii islamice pentru visele cu soareci si sobolani.


Daca omori un soarece in vis, inseamna ca vei avea succes in fata raului.

Visul in care apar soareci are semnificatii total opuse fata de visul in care apar. Tot vechii arabi considerau ca sobolanii din vis prevestesc o . Daca in vis vezi soareci sau sobolani care iti intra pe geam in casa inseamna ca vecinii tai te barfesc si sunt cu ochii pe gospodaria ta.


Dacă este vreun animal care ne frecventează deseori visele, acesta este şabolanul!

Atunci cand visezi un sobolan inseamna ca vei avea foarte multi dusmani. Etichetat cu : semnificatie vis sobolan vinterpretare vis sobolan vis . Visele despre şobolani semnifică simţăminte de îndoială, lăcomie, vină, necurăţenie, lipsă de valoare, temeri şi invidie. Explicatii pentru visul sobolan, vezi ce reprezinta daca ai visat sobolan.


Semnificatia visului sobolan, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce reprezinta visul sobolan . Da este adevrat daca iti apar sobolani in vis inseamna ca cineva te. In concluzie eu nu prea credeam in semnificatia viselor pana acum se . Vis: Buna, Nu stiu daca are legatura cu faptul ca daca visezi sobolan se. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!


Eu stiam ca sobolanii din vis inseamna vraji shi lucruri rele care tzi se fac, odata . Depinde insa si de pers din vis care ii atinge. Mihaela Ioana Deseori, atunci cand visam sobolani, se prevestesc probleme la serviciu.


Multe persoane considera sobolanul in vis ca un . Imaginea prădător viclean într-un vis are aceeași semnificație ca și în viață. Dacă ați visat de un șobolan, apoi, dușmanii . Sobolan - Semnificatie Sobolan in vise - Interpretare Sobolan in vise din dictionar de vise.


Dictionar de vise Sobolan, Am visat Sobolan, Visez Sobolan, Interpretare vise Sobolan, Ce inseamna visul Sobolan, Semnificatie vise Sobolan, Talmacire vise . Animale care ne apar in vis si semnificatia lor! Daca visezi sobolanul prins in cusca inseamna ca ceva sau cineva te protejeaza impotriva .