joi, 19 februarie 2015

Gratare de gradina din caramida poze

Astazi va prezentam o gama variata de gratare de gradina. G-Grill de gradina G-Gratar simplu din caramida images . Grătar Vatra Dornei (include plită, afumătoare, grătar, cuptor, blat de lucru, Grătar Tomești, Iași (grătar, cuptor, plită, afumătoare, zid piatră și cărămidă).


Dacă ai casă şi grădină dar îţi lipseşte grătarul, în filmuleţul de mai jos este prezentat modul. Schiţe şi poze care ilustrează concepţia unui cuptor de grădină cu grătar (grill pentru barbecue - BBQ) de cărămidă pe care să-l construiţi .

Inspirati-va din aceste cuptoare de gradina din caramida astfel incat. Constructia unui gratar de gradina din boltari si caramida. Caramida refractara pentru constructii gratar gradina. Gratar de gradina multifunctional din caramida de samota. Placa s-a turnat numai in locatia unde se vor afla gratarul si masa de lucru.


Odata cofrat asa cum se va vedea in poza am decurs la pregatirea betonului. Am cofrat cu ce am gasit prin curte si cu ajutorul unui copilas care . Modele de gratare de curte: am efectuat multiple lucrari pentru clientii nostri, astfel ca puteti vedea modele de gratare de gradina din caramida in pozele afisate . L – lungime, l- lăţime, H -înălţime sub fiecare poza în parte.


Nu poţi construi un grătar oriunde în curte pentru că fumul acestuia nu.