vineri, 6 februarie 2015

Cojile de cartofi curata soba

Eu pun periodic (cand fac mancare cu cartofi) coji de cartofi peste lemne cand soba este incinsa. Mentionez ca am soba de ani si nu am . Daca repetam de mai multe ori procedeul, cosul sobei se curata, iar curentul .

Ca si metodele de curățire cu coajă uscată de cartofi sau nucă. Ярлыки: cum curat soba, Curățim soba de funingine, curățire coș de fum . Pe vremuri, hornurile se curatau cu naftalina, coji de cartofi ori sare.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU. Mentionez ca am incercat cu coji de cartofi (recomandare) dar nu a avut.


Daca repetam de mai multe ori procedeul, cosul sobei se curata, . Rețeta vopselei naturale este simplă: spălați bine tuberculii, curățați-i de coajă și turnați peste aceste coji de cartofi apă curată în . Intr-o casa care este curata tot timpul nu exista magie, ci responsabilitate. De asemenea, poti pune cojile in aspirator atunci cand faci curat in casa.


Mai întâi, spală 4-cartofi, apoi curătă-i de coajă. Cojile trebuie să le pui într-un vas, peste care toarnă 5de ml de apă.