marți, 10 februarie 2015

Tablie pat mobexpert

Patul pentru dormitor Dustin King Size este realizat din lemn de cauciuc, ofera un aspect sobru dormitorului si se potriveste foarte bine dormitoarelor spatioase. Citiți aici de ce modelul Mobexpert Outlet ne permite să facem acest lucru și să avem o afacere sănătoasă. La finalul zilei, dupa ce si-a ocupat timpul jucandu-se si descoperind lucruri noi, printesa voastra are nevoie de un somn odihnitor pentru a isi .

Dupa o zi extenuanta la birou sau cu treburi prin oras, nu-ti doresti decat sa ajungi acasa sa te cuibaresti in patul tau. Mobexpert pat, 160x200cm, tablia inclusa maro Chocolate.


Material pat: structura din lemn masiv, elemente din PAL acoperite cu furnir natural de cires.

Astfel, exista tablii care au o functie de sustinere si fac parte din „structura de rezistenta” a patului, si tablii al caror rol . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI. Patul este tapitat cu ecopiele alba ornata cu o cusatura delicata. Material tablie: lemn masiv si PAl, ecopiele. Paturi Tapitate - Alege un pat tapitat modern dar si de calitate. Poti testa paturile in Showroomurile Mobdeco - Alege Calitatea si Confortul Mobdeco.


Include tablia de pat din piele ecologica. Este potrivit pentru o saltea cu dimensiunile: 195x2cm.

Brand: MOBEXPERT OUTLET; Dimensiuni: lungime . Lungime: 2cm, Lăţime: cm, Înălţime tăblie p: cm. FJELLSE cadru pat, pn Lungime: 2cm Lăţime: cm Înălţime tăblie p.