luni, 2 februarie 2015

Fular crosetat modele

Описание Mai multe tutoriale de crosetat de la LoryBet gasiti aici:. Mai multe tutoriale de crosetat de la LoryBet gasiti aici:.

Internetul este plin de modele frumoase,,am selectat si eu cateva modele ce. Un model tricotat numit Rapunzel deosebit de frumos ,,perfect pentru un fular . Articole despre modele de tricotat manual scrise de Mina. Fular tricotat „Hipnotic” Citește în continuare → .

Explore Silvia's board Esarfe,saluri,poncho , fulare tricotate si crosetate on Pinterest, the world's catalog of ideas. Ruffle scarf, Crochet scarfs . Fular tricotat - punct de fular - video.


S-ar putea să îţi placă şi: Şal tricotat. Numai de minute durează să-ţi faci singură un fular gros, perfect pentru iarnă.


Manusi tricotate Zambile Manusi crosetate in model strans ca sa aduca aminte in zilele friguroase. Hmo2QiOsi-A Club pitici - Lucru de . Fular - model Pret: RON , se tricoteaza la comanda s. Cu un model simplu de crosetat, ca acesta, puteti lucra o multime de lucruri.


In mod sigur voi repeta modelul cu un fir de ata intr-o singura culoare, ca sa se vada mai bine modelul crosetat, ca acum vreau si pentru mine un fular asa :). Invata cum sa crosetezi esarfe si fulare cu forme si modele deosebite. Cartea cuprinde explicatia principalelor ochiuri si picioruse crosetate.


Am gasit o idee pentru a va realiza singuri un fular tricotat sau crosetat din fire de lana colorate. Puteti realiza un alt model de fular ca cel tricotat de mai jos . Cărți cu diverse modele de tricotat și cu tricotaje potrivite pentru.


Ce a ieșit, a fost, evident, pe măsura dorințelor mele: un fular de peste doi . Un pattern foarte simplu de lucrat, gata într-o oră cel mult.