joi, 12 februarie 2015

Savini due srl contact

Firma este specializata in producerea mobilierelor de baie din lemn masiv si panouri de lemn, precum si o gama vasta de capace . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. PrincipalaProduseGrupuri de produseDespre companieContact ?

Date de contact, rechizite - adresa, telefoane, fax. Telefon: Fax: Mobil: 0275027505.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Set mobilier baie din lemn masiv Savini Due Daiana Rustic. SC SAVINI DUE SRL este o societate constituita in iulie 200 in Romania, ca o extindere a . Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe.


COMFORT DESIGN TEAM SRL Sediu social-: Str. Inginer tehnolog normare consumuri, SC SAVINI DUE SRL - Loc de munca - eJobs. SAVINI DUE SRL, localitatea Sebes, judet Alba. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Alba. Savini Due SRL Sebes - Sebeş: adresa, contactele şi numerele de telefon pentru in Sebeş.


See companies similar to Savini Due SRL.

Informaţii de contact; Activităţi principale; Informatii de baza; Calificativul EMIS. Fabrica specializată în producţia de mobilier de baie din lemn, „Savini Due” din Sebeş a demarat, din iunie, extinderea producţiei şi . In prezent fabrica Savini Due de la Sebes are o cadenta de.


SAVINI DUE SRL - CUI 155672- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.