luni, 9 februarie 2015

Burete tapiterie cluj

Materiale tapitat Cluj-napoca, tesaturi la cele mai avantajose preturi in Cluj-napoca, Burete in Cluj-napoca,stofe pentru tapiterie in cluj-napoca ,piele ecologica . Pagini similareMateriale pentru Tapiterii, Spuma poliuretanica, Vatelina Sintetica, Tesaturi. Societatea noastra se ocupa cu comercializarea BURETELOR pentru tapiterii si saltele, de diferite dimensiuni si densitati.

Societatea noastra se ocupa cu comercializarea BURETELOR . Materiale pentru Tapiterii, Spuma poliuretanica, Vatelina. Pautex Cluj Napoca a adăugat fotografii noi în albumul Burete.


Oferim burete (spumă poliuretanică) pentru tapițerie, saltele și alte destinații.

Livrarea produselor se poate face prin curier, situație în care costurile de . Ne ocupam cu comercializarea placilor din burete de diferite dimensiuni si densitati si materialelor textile . Burete spuma poliuretanica ,burete tapiterie , buretetapiterie ,burete poliuretan , burete poliuretanic ! Foile de burete se folosesc in special pentru canapele, saltele, tapiterie, pentru aplicatii de protectie (saltele de protectie), pentru ambalare elemente fragile etc.