miercuri, 4 februarie 2015

Grila ventilatie aluminiu

GRILA ASPIRATIE TM10 ALUMINIU 300X200mm. GRILA EXTERIOARA DCP10 ALUMINIU 500x400mm. GRILE DE VENTILATIE - Vib Grup - grile,grile ventilatie,grile aluminiu.

Grile si accesorii pentru ventilatie - pret mic negociabil livrare super rapida. Grila de aspiratie 100x100mm (TM100x100). Material: Aluminiu; Culoare:alb RAL 9016.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria VENTILATIE, CLIMATIZARE.

Preturi pentru VENTILATIE, CLIMATIZARE de la lei. Cadru şi lamele din aluminiu; Plasă anti-păsări montată în spatele lamelelor grilei in dotarea standar opţional plasa anti-insecte; Lamelele sunt rezistente la . GRILA VENTILATIE ALUMINIU 3X MM, 575. Grila de transfer pentru usa cu grosimea intre 28-mm.


Montaj: In foaia de usa avand grosimea cuprinsa intre . Grila ventilatie aluminiu de interior, produse disponibile online la preturi promotionale. Consulta oferta noastra de grile de ventilatie pt evacuarea sau admisia . Grile de ventilatie, grile de foc, valve.


Grile de ventilatie din aluminiu eloxat - de interior si de exterior - cu lamele fixe si mobile - grile de exterior fixe si.

Se pot folosi la camere tehnice, sheltere, posturi trafo, etc si se pot dota cu plase insecte pe interior. Ritech va ofera toata gama de Grile Ventilatie, Anemostate, Echipamente de climatizare Echipamente HVAC si toate accesoriile necesare.


Producator de Tubulatura Ventilatie din tabla zincata.