joi, 19 februarie 2015

Atomizor baumax

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ATOMIZOARE SI PULVERIZATOARE. Preturi pentru ATOMIZOARE SI PULVERIZATOARE . CP 14L la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Atomizoare si pulverizatoare. Atomizor RURIS A103S CP 16L la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Atomizoare si . Din categoria atomizoarelor hobby fac parte produsele care efectueaza strict operatiuni de pulverizare a solutiilor lichide cu capacitatea .

Montaj Atomizor RURIS A103S - Duration: 7:13. Producator: Ruris Model: A103S Descriere Atomizorul A 103S produs de Ruris Craiova este echipat cu un motor TEZ de 3CP si pompa de presiune pentru lichid . L ATOMIZOR Putere: CP Volum rezervor lichid : l Greutate: kg Garanţie ani MAŞINĂ ELECTRICĂ TUNS GAZONUL + TRIMMER ELECTRIC . Atomizoare pulverizatoare pentru tine si gradina ta!


Atomizor: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Preturi, produse si reduceri la obi, atomizoare si cifarelli.