luni, 2 februarie 2015

Garantie whirlpool

Iti multumim pentru increderea acordata produselor Whirlpool. Pentru informatii privind garantia produselor Whirlpool, apasa butonul DESCARCA.

Comparatie facuta pe produse Whirlpool, disponibile in piata. Fie ca ai nevoie de asistenta pentru achizitionarea oricarui produs, fie ca vrei sa vorbesti cu cineva despre produsul cumparat de la noi sau de la . Service Whirlpool masini de spalat, frigidere, aragaze.

Micadan Comexim asigura reparatiile aparaturii electrocasnice in garantie si post-garantie marca . Nu se acorda service-ul gratuit si nu se înlocuiesc produsele . Profita de oferta acestei toamne si incorporeaza-ti a 6-lea simt! Beneficiezi de garantie suplimentara si pret promotional pentru produsele . Cele mai comune defectiuni ale masinilor de spalat rufe Whirlpool sunt.


Desigur daca masina de spalat rufe nu mai este in garantie putem . Cum a iesit din garantie sa stricat si reparatie e f f scumpa. S-a defectat prima oara chiar in timpul primului an, in garantie.


Apoi s-a ars chiar panoul de control, cica ar fi cazut apa pe el. Bucuresti - Whirlpool lansează o campanie promoţională la nivel naţional, vizând gama de produse cu Al 6-lea Simţ.


AL 6LEA SIMT Colours a masinilor de spalat Whirlpool este creeata pentru a proteja culorile hainelor, indiferent de tesatura reducand totodata consumul de apa . Culoare inox antiamprenta - Putere kw - functii gatire + retete predefinite , 6-th sense - Display electronic , simplu de folosit - Autocuratare hidrolitica . Jacuzzi cu cada din acril construita in USA, instalatie alimentare apa si aeromasaj Whirlpool. Dimensiuni : 2200x2200x9mm Jeturi hidromasaj : buc.


Hepa, aer 4 al 6-lea simț, ani garanție la compresor, clasa A++.