joi, 5 februarie 2015

Cat costa o licenta de farmacie

Eur plus TVA, plata integrala la semnarea contractului si . VAND LICENTA FARMACIE de vanzare in Constanta. Pretul cerut: EUR De vanzare in: judetul .

Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Vand licenta farmacie sau farmacie in Craiova. Vand Preparat Apicol 1 Natural= Produse din Farmacia Stupului.


Cat costa o farmacie in franciza si ce profit obtii.

In prezent, grupul DONA detine 2de licente de farmacii, tinta fiind ca pana in anul 20sa . Pai in primul rand un farmacist, ca farmacia se deschide „pe diploma” unui. Preconizata liberalizare va creşte concurenţa între farmacii, în lupta.


După un vârf atins în 200 când preţul unei licenţe pentru Bucureşti . O farmacie din Capitală, într-o zonă cu vad comercial, costă în jur de jumătate de milion de euro, din care aproximativ de reprezintă costul licenţei: o creştere forţată de extinderea. O licenţă de farmacie în Bucureşti se vinde, în prezent, cu 300.


Termenul de predare a lucrării de licență se apropie la toate facultățile din București, iar majoritatea studenților în ani terminali sunt pe . Realizez lucrari de licenta pentru absolventii de scoala postliceala sanitara: asistenti medicali generalisti si asistenti medicali de farmacie. Deci, cu totul, deschiderea unei farmacii costa 5. Ianson va ofera asistenta pentru tranzactionarea licentei de farmacie.


Vand farmacie online cu vechime pe piata de peste ani, platforma noua, numar mare de vizitatori. Ne poti spune un pret la care te-ai gandit? Se poate vinde doar licenta de farmacie numai pentru firme cu sediul sau . Lucrare licenta - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Sorteaza dupa: Relevanta Oferte Recente Pret Timp ramas.