duminică, 15 februarie 2015

Lumanari botez fete imagini

Bucura-te de modele unice de lumanari de botez 20si aranjamente de cristenita la preturi fara egal. Lumanari de botez pentru fete si baieti cu flori naturale, jucarii, panglici, tul, buburuze, albinute, personalizate, realizate in functie de cerinte.


Lumanari botez baieti si lumanari botez fete, cu aranjamente florale unice, realizate din flori naturale.

Lumanarile de botez pentru fete sunt decorate în culori elegante și feminine precum ivoire, argintiu, auriu, roșu, roz, lila, portocaliu sau alb perlat. Lumanari botez Lumanare botez fetite cu decor umbreluta roz130.


Lumanare botez pentru fetite, cu decor suav din tull alb si . Lumanari de botez pentru fete si pentru baieti.

Un factor principal in alegerea lumanarilor de botez pentru fetite este dat de culoarea florilor. In galeria de poze lumanari de botez ce urmeaza veti regasi numeroase variante.

Puteti regasi printre imaginile de mai jos, lumanari de botez pentru baietei, lumanari de botez pentru fetite, lumanari de botez din ceara naturala sau din parafina . Se poate realiza si pe alte nuante, cu funda asortata. Model cu fete, pe lungime si glob, din crizanteme santini si orhidee . Am primit produsele sunt superbe , o sa va trimit imagini de la botez pentru a le vedea . LUMANARI BOTEZ FETE - LUMANARI BOTEZ SCURTE - LUMANARI BOTEZ.


FETE IMAGINI - LUMANARI DE BOTEZ FLOAREA SOARELUI - LUMANARI DE . Lumanare de botez sculptata pentru fetite si baieti - Lumanari diverse culori - LM1375 . Lumanarea de Botez cu buline multicolore, flori si fluturi, poate fi realizata si pentru fetite, cu elemente decorative in culori feminine, ca cea din imagine, . Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente. Magazin online pentru lumanari nunta, lumanari botez, lumanari decorative. Lumanari de botez pentru fetite, aranjamente de flori naturale si accesorii decorative in culori deschise si in armonie cu natura IconicFlowers .